Vägen till framgång

Det senaste året har jag träffat otroligt mycket människor - allt från helt vanliga personer, till stora entreprenörer, artister eller personer som driver sina mindre företag rakt genom sina hjärtan. På dessa möten med människor har jag nog lärt mig mer om mig själv och min omgivning än vad jag någonsin tidigare har gjort.

Det finns så många olika varianter av människor och alla vill sjävklart lyckas på något sätt - med sin vardag, sitt jobb eller sina relationer. Men vad som skiljer dem åt är hur de tar sig fram, hanterar situationer och hur de bemöter andra människor.

Jag har träffat allt från osäkra personer, till dem som bara ser sig själva i fokus, eller till dem genuina som kastar sig över en med öppna armar och vill veta precis allt som rör mig. Allt från de osäkra till de som tror att de vet precis allt med andra ord.

Det som skiljer dem åt är om man kan glädjas med andra eller inte. Kan du uppleva minst lika mycket lycka för din omgivning som för dig själv? För mig handlar det om att du ska vara så pass säker på dig själv att du aldrig behöver hävda dig själv över någon annan. Att genuint bli glad eller intressera sig för andra personer och vägskälet de står inför.

Den dagen du kan glädjas med andra, då tror jag att du kan nå framgång. Självklart ligger det ett hårt arbete bakom framgång, men först när du kan glädjas med andra är du så pass säker på det du gör att du kan lyckas.

Jag har lärt mig mycket på alla möten jag haft genom det senaste året och det finns oändligt mycket mer för mig att lära. Titta själv på din omgivning - vilka personer är genuina och önskar dig framgång? Vilka glädjer sig minst lika mycket för dina livsavgörande beslut och framgångar som för sina egna? Återigen, din omgivning är så otroligt viktig. Se dig omkring - vilka finns i din närhet och vilken roll har de för just dig. Jag lär mig nya saker hela tiden och ser nya saker hos min omgivning varje dag. Öppna dina ögon och ta ett steg i rätt riktning, jag är övertygad om att du klarar det. Med genuina människor i din omgivning som ger dig positiv energi kan jag garantera att du kommer komma långt. Att lyckas är att kunna glädjas med andra.

Gillar

Kommentarer

Från Bolivia
,
Du är så jäkla grym!! Kunde inte vara en stoltare vän!
amandakluft
amandakluft,