Summering av mitt 2018

Januari 2018

I januari bodde jag fortfarande kvar i Växjö och jobbade som Brand Manager tillsammans med mina favorittjejer på Advisory och även som eventjournalist för en nyhetssajt. Då hade jag inte en minsta tanke på att min vardag snart skulle ändras fullständigt. Årets första månad bjöd på mysiga frukostar, middagar, kvalitetstid med vänner, en resa till Göteborg och invigningen av Växjö:s nya Afterwork-koncept.

Februari 2018

I februari firade jag min födelsedag med mina allra närmsta vänner över en champagnebrunch och avslutningsvis hockey. Jag ser även ett mönster bland mina bilder, det har blivit ett antal bruncher under året. Som jag kan sakna min vackra våning i Växjö när jag ser bilder från den tiden.

Mars 2018

I mars åkte Matilda och jag på en weekend till Stockholm vilket av en slump även råkade leda till en intervju på MTG Radio. Mars blev en minst sagt intensiv månad för mig med flera snabba vändningar. Inom loppet av bara någon vecka var jag tillbaka i Stockholm för att titta på min nuvarande lägenhet. Tänk vad mycket som lyckades hända och klaffa på bara en månad.

April 2018

April blev ytterligare en intensiv månad fylld med flytt, planering av en överraskningsfest för mamma i Skåne och även introduktionen på min nya arbetsplats: MTG Radio. Mitt i detta lyckades Matilda och jag även boka in ett par dagar i Göteborg där vi hann njuta av vårsolen. Flytten innebarmånga tuffa hejdå så det var skönt att hinna få lite extra kvalitetstid med mina nära och kära innan flytten började.

Maj 2018

Någonstans i maj känns det som mitt liv började på riktigt. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om allt roligt jag hann göra bara under denna månaden som fylldes med event, konferens med jobbet, middagar, balkonghäng i vårsolen, premiärer och invigningar. Det tog inte många dagar innan jag var helt trygg med att beslutet kring flytten var som gjort för mig.

Juni 2018

Juni fortsatte i samma höga tempo fyllt med roliga event, en magisk semester i Marbella, midsommarfirande på landet, Summerburst, sommarfest med jobbet, en snabb visit för Millans student i Växjö och alla äventyr där emellan.

Juli 2018

Juli bjöd på sena sommarkvällar, grillkvällar med nya fina bekantskaper, Ed Sheeran-konserten, mysiga helger på lantställen utanför Stockholm, en weekend på Öland, skaldjursmiddagar i Skärgården och en snabbvisit på Franska Rivieran.

Augusti 2018

I augusti turnerade jag över Sverige med RIX FM Festival, var på KickOff i Cannes, tog en snabbvisit hos tjejerna i Växjö och njöt av sensommaren med grillkvällar på balkongen och i skärgården.

September 2018

I september började min vardag sakta men säkert komma tillbaka efter sommaren. Månaden bjöd på mysiga hemmakvällar, galor, bruncher och middagar med mina vänner.

Oktober 2018

Oktober bjöd på en mysig helg på landet, hårt jobb, frukosthelger, middagar och en gala. Hösten är bra mysig alltså!

November 2018

November bjöd på roliga utekvällar, en weekend i malmö, spa i Tylösand och en utbildning via jobbet i Båstad. Minst sagt en fullspäckad månad!

December 2018

December blev en intensiv månad fylld med jobb men också många roliga julbord med både kunder, vänner och familjen. Det har även bjudits på trevliga middagar och ytterligare en fin gala. Vilket år 2018 blev!

Gillar

Kommentarer