Rule No. 8

Vad är det som förgyller just dina dagar med en guldkant i livet och som får dig att längta till nästa dag? Som jag skrev för ett tag sedan "om du vet vad som gör dig lycklig, varför inte göra det varje dag". När jag gick hem från jobbet idag så längtade jag redan efter morgondagen på min arbetsplats. Spännande möten, inspirerande tid på kontoret med mina grymma kollegor och att få leverera resultat tillsammans.

Hur många människor går inte till sina jobb med en negativ inställning eller längtan efter att få vara ledig från jobbet - varje dag? Mitt personliga motto har alltid varit och kommer alltid att vara - så länge jag utvecklas och brinner för något så kommer jag alltid att fortsätta göra det. Om det så är en arbetsplats eller relation som vänskap eller kärlek. Varför ska man spilla mängder med onödig energi och tid på det som inte sätter en guldkant i livet och vardagen?

Så välj dina dagar och hitta vad som gör dig lycklig. Välj bort allt det som tar din energi, bromsar din framgång eller sårar dig. Välj det som gör varje dag till det där lilla extra - det där som ger dig en guldkant i livet varje dag.

Gillar

Kommentarer