Rule No. 3

Många brukar fråga hur jag hinner med allt jag gör och vad det är som driver mig att alltid fortsätta. Svaret är att jag har de allra bästa jobben man kan ha. På Advisory jobbar jag heltid med marknadsföring, content och sociala medier hos allt från små till stora företag. På Vxonews skriver jag eventreportage från olika invigningar och event. Bloggen blir utöver detta en perfekt komplettering där jag kan samla allt jag gör med mina egna tankar som en form av dagbok. Men vad är det som gör mitt arbete så fantastiskt?

För mig är det enkelt:
1. Underbara och inspirerande kollegor.
2. Utmaningar och nya lärdomar varje dag.
3. Alla möten med nya människor.

Där har vi det - svaret på vad som gör mitt arbete så himla bra. Varje dag lär jag mig nya saker, glädjs och boostas med mina fantastiska kollegor, står inför nya utmaningar och bäst av allt - får lära känna nya inspirerande människor. Att träffa nya människor och läras av varandras erfarenheter är något av det allra bästa jag vet. Om jag tittar tillbaka på de senaste 9 månaderna så har jag gjort en helt otrolig personlig resa. Det är tack vare varje dag och varje person jag har mött under min resas gång.

Det är ju precis det allt handlar om. Att lära sig nya saker, att utmana sig själv och att våga göra fel. Det är först då man utvecklas och lär sig nya saker. Det är precis det jag gör hela tiden, utvecklas och lär mig något nytt av varje person jag möter - varje dag.

Gillar

Kommentarer

eelineeriksson
eelineeriksson,
Så grym är du ❤❤❤
nouw.com/eelineeriksson