Rule No. 1

Ödsla aldrig tid eller energi på människor, situationer eller saker som bara tar din energi. Det är bara du och ingen annan som kan ta beslut som rör dig och det är du som väljer hur varje dag i ditt liv ska se ut. Varför ödsla tid eller energi på dem eller det som aldrig ger dig något tillbaka?

Människor som du kan göra allt med: skratta, gråta, uppleva, resa, sova eller bara vara med - det är guld. Det viktigaste är att omges av rätt personer där det alltid finns utrymme att vara sig själv. Min viktigaste prioritering är att ha en omgivning där man glädjer sig med varandra, boostar och stöttar varandra, skrattar tills man gråter och bara sprider så extremt mycket kärlek till varandra.

Jag möter mycket människor som låter sig styras av andra och vad de tror att andra förväntar sig av dem. Våga lita på dig själv och ta alltid dina egna beslut som faktiskt gynnar dig själv. Och med det menar jag inte att du ska bli egoistisk i ditt sätt för ödmjukhet kommer du allid komma långt på. Nu pratar vi om att spendera tid på personerna och sakerna som gör dig lycklig. Människorna som skulle göra precis allt för dig - precis som du gör för dem varje dag.

Gillar

Kommentarer