Ompysslad på Beauty House

Mitt i allt jobb och egentligen allt som händer i vardagen är det viktigt att ta hand om sig själv för att inte tala om sin omgivning. Äkta kvalitetstid för mig är att boka in massage eller en behandling.

I veckan besökte jag Beauty House där jag testade Kinesiologi - har ni inte provat det tidigare kan jag rekommendera det varmt. Jag träffade Sara på salongen som hjälpte mig med min nacke och rygg. Behandlingen pågick ungefär en timme och kändes som en form av massage där man testar muskler och signaler i kroppen. Efter ett par dagar är mina muskler fortfarande mjukare än på länge. Ni vet känslan när man varit på massage och känner sig så ompysslad? Så har jag känt mig hela veckan!

Välmående är så mycket mer än vad man faktiskt tänker på. Det bygger på symmetri och signaler i din kropp - att äta rätt och lyssna på din kropp. Jag fick själv ordinationer om att göra en deltox två gånger per år samt dricka mer vatten. Enligt mig dricker jag mycket vatten men borde enligt henne dricka betydligt mycket mer.

Kom ihåg att ta hand om er själva och er omgivning. Du som inte har köpt dina julklappar - en massage eller behandling är verkligen en perfekt julklapp till någon du tycker om!

Gillar

Kommentarer