Från min verklighet

Efter jobbet på Advisory fortsatte eftermiddagen med ett framtidsmöte på Villavik och därefter har jag besökt invigningen av en ny butik. Nu kom jag precis hem och ska avsluta dagens jobb med ett reportage och lite annat fix som två nya samarbeten som trillade in idag. Med andra ord väntar ett par timmars jobb till innan jag bäddar ner mig för idag.

Så här ser vissa av mina dagar ut och de flesta av mina dagar består av en stor del jobb - men det är också för att jag verkligen brinner för det jag gör. Jag har så otroligt mycket tankar och idéer på vad jag vill göra, och för att ta mig någonstans måste jag arbeta hårt för det.

Det händer ofta att jag får kommentarer som: "hur hinner du med allt" eller "jag vill också ha samma liv som dig". Jag brukar tänka på er när jag väntar på min tur i charkdisken och samtidigt förbereder ett inlägg. Det många inte förstår är vilket arbete och planering som ligger bakom allt jag gör. Allt handlar om struktur och prioriteringar i livet. ALLA kan ta sig precis vart de vill, det är jag helt övertygad om. Men det är nog få som förstår vilket arbete som ligger bakom det. Det handlar om många timmars arbete och sena kvällar. Ingenting kommer gratis utan jag får jobba hårt för det jag vill uppnå. Men tro mig, jag är helt säker på att alla kan ta sig dit de vill - det handlar bara om vilja.

Gillar

Kommentarer

lisaryden
lisaryden,
Spännande! Lycka till med allt 😊
nouw.com/lisaryden