En återblick till 2017

Visst är det något speciellt med just nyår? Det blir en tid på året där man blickar tillbaka till året som har varit och ser fram mot allt spännande som väntar inför det nya året. När jag stod och skålade in 2017 hade jag aldrig kunnat ana allt fantastiskt som jag skulle få uppleva under året som nu har gått. 2017 har varit ett riktigt spännande och lärorikt år som på något sätt känns precis som början på en ny resa i livet. Jag känner mig nu redo för ett nytt år och ser innerligt mycket fram mot vad 2018 har att erbjuda. Med denna summeringen av året så vill jag passa på att önska er alla ett riktigt Gott Nytt År! Njut av en fantastisk kväll med era nära och kära, skåla för året som varit och inte minst det nya året som väntar runt hörnet. Ta tillvara på den magiska stämningen som nyårsafton alltid bjuder på tillsammans med dem som du bryr dig om. 

JANUARI

Under Januari arbetade jag min sista tid för Växjö Lakers, firade "Årets Bästa" där Växjö Lakers stod som vinnare, besökte trevliga event, besökte Marco i Göteborg, hann med en grymt trevlig weekend i Stockholm hos Joana och spenderade mycket tid med mina nära och kära.

FEBRUARI

I februari började jag arbeta på Advisory med mina nya och grymma kollegor. Jag gjorde även en flytt till min nya fantastiska lägenhet och bevakning samt reportage av Melodifestivalen. Melodifestivalens efterfest med Oscar var grym, den lär jag aldrig glömma.

MARS

Under Mars besökte jag flera grymma event som LYX VXO:s 1:års jubileum och jag satt även i juryn för Ung Företagsamhets årliga tävling för "Årets Webb". Cornelia och jag besökte både Malmö och Köpenhamn och utöver detta hann vi med en avkopplande spaweekend med min familj.

APRIL

I april njöt jag av våren i Stockholm med Cornelia, var på Christinas babyshower, hade täta inspirationsträffar med Olivera och Cornelia, besökte Hannas releasefest och spenderade tid med mina nära och kära.

MAJ

I maj kom våren på riktigt och det bjöds på sena grillkvällar både i Växjö och mysiga Åhus. Tiden spenderades mycket med vänner, familj och släkt. Vilken mysig månad!

JUNI

Juni bjöd på underbara sommardagar, sena grillkvällar, en fantastisk resa med kollegorna till Kalmar och Öland, mysiga afterworks på uteserveringar, resor till Åhus, en weekend i Göteborg och den årliga turen till Summerburst.

JULI

Juli blev min livs månad med två veckor i USA, Stockholm, Göteborg, Åhus, Tylösand, Håkan Hellström, spaweekend och alla fantastiska människor som jag fick spendera min sommar med. Livets månad!

AUGUSTI

I augusti började Hanna och jag arbeta med vårt projekt och månaden bjöd även på trevliga event och kvalitétstid med människor som betyder så mycket för mig.

SEPTEMBER

September bjöd på långa weekends i Göteborg och Stockholm, hårt arbete och många trevliga stunder med min fina omgivning. Jag fick även Matilda som ny kollega som visade sig även skulle bli en riktigt nära vän.

OKTOBER

I oktober stod mycket jobb på schemat varvat av goda frukostar, middagar och kvalitetstid med mina vänner. Det blev även en långweekend i Göteborg hos Linnea.

NOVEMBER

November bjöd på flera fantastiska resor. Franska Rivieran var magiskt och Stockholm börjar helt klart bli en favorit.

DECEMBER

December spenderades allra mest med mina nära och kära. Vilken fantastisk avslutning på ett helt underbart år.

Gillar

Kommentarer

PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Gott nytt år! 😍😍 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
Evelina Göthberg
,
Puss Emma! Tack för att jag har fått lära känna dig 2017 <3