Drömmar & mål i livet

En standardfråga som jag får höra titt som tätt. Vart är du påväg och vad drömmer du om? Vad är det egentligen som driver dig framåt? Mitt svar är egentligen ganska enkelt.

Jag har inget fast mål vart jag vill hamna utan för mig är det allra viktigase resan dit. Att utvecklas, utmanas och träffa olika typer av människor. Att trivas här och nu i det jag har omkring mig.

Av allt du upplever och alla människor du träffar så lär du dig något nytt. Försök att se varje utmaning som en lärorik och personlig utveckling. Jag kan garantera dig att allt du upplever kommer att ge dig en kunskap som du i framtiden kommer kunna använda dig av.

Sen är det sjävklart viktigt att ha drömmar, att fantasiera om sin framtid. Arbete, familj, vänner, bostad och på villken plats man kommer att bygga sin framtid. Det är tack vare drömmar och mål som du tar dig framåt. Men glöm inte att njuta på vägen dit.

För mig är själva resan viktigare än vart man hamnar. Du behöver inte ha en solklar plan med vart du är påväg men tack vare dina aktiva val så kommer du att hamna på rätt plats tillslut. En vis person sa en gång "när du väl har nått ditt mål så är resan över". Och lite så är det. Det är resan som tar dig till platsen du drömmer om och det är resan som är ditt stora personliga äventyr.

Så njut av resan, varje utmaning du står inför och alla nya möten med människor. För det är just där och då som du tar dig framåt till dina drömmar.

Gillar

Kommentarer

Sofiethufvesson
Sofiethufvesson,
Ett bra och inspirerande inlägg. Tack för det ☺️
nouw.com/sofiethufvesson
emmaisabellakoivisto
emmaisabellakoivisto,
Kul att du gillade det! Tack snälla 😃
nouw.com/emmaisabellakoivisto
lisaryden
lisaryden,
Vilka kloka ord och funderingar 😊 TACK!
nouw.com/lisaryden
emmaisabellakoivisto
emmaisabellakoivisto,
Åh, tack snälla! 😃
nouw.com/emmaisabellakoivisto