Att våga välja

Nu ska ni få mitt absolut bästa tips när det gäller framgång och att lyckas. Det handlar om att välja, i allt du gör. I ditt arbete, omgivningen du lever i, staden du befinner dig i eller vad just du vill göra med ditt liv. Det är bara du som kan ta dig dit du vill. Det finns så otroligt mycket människor som lever efter andras förväntningar eller viljor att de i slutändan knappt vet vad de själva står för. Men i slutet av dagen är det bara du själv som kan välja ditt egna liv och din vardag. Allt blir precis vad du gör det till, och med en stark vilja kommer du komma långt - det kan jag lova dig.

Att lyckas enligt mig är att alltid göra det man brinner för och att aldrig sluta kämpa för det man tror på. Och då pratar vi om vänskap, arbete, kärlek eller egentligen precis allt som finns i din vardag. Har du en dröm - tro på den och följ ditt egna spår.

Att ta sig fram är inte enkelt. Kampen för att lyckas med ett arbete eller för att nå dina drömmar kommer innebära många långa dagar och sena nätter. Många timmars arbete, oändligt mycket tankar och en tydlig struktur i din vardag. Men glöm inte att resan till ett mål är en stor del av din personliga resa. Många säger att resan är viktigare än att nå fram till ditt mål och visst finns det en logistik i det.

Din absolut värsta fiende på vägen kommer vara de jag kallar energitjuvar. De som inte vill ditt bästa, de som inte tror på dig eller peppar dig i det du gör. Släpp dem, och spendera bara tid på de som vill dig väl. Vänner, familj och partners ska stötta dig, tro på dig och ge dig energi att göra det du alltid drömt om. Det betyder inte att man inte ska kunna bolla idéer eller ge konstruktiv kritik, där pratar vi om en hårfingräns. Många människor lever och gör så mycket för att passa in, men det handlar om att våga stå upp för sig själv och just det du tror på.

Så släpp det som tar din energi i onödan, tro på det du gör och våga lita på din magkänsla.
Tro mig, gör du det så är du redan en bra bit på vägen till dina drömmar!

Gillar

Kommentarer