2 0 1 8 ~ GOALS

Ett par dagar in i 2018 har jag nu summerat klart 2017 och inlett ett spännande 2018. Brukar du sätta mål inför ett nytt år? Jag är inte helt övertygad om att fasta mål för ett år är rätt väg att gå. Att sätta mål kan göra att du begränsar dig och lägger allt fokus på specifikt just det målet och går miste om så mycket annat under resans gång. Jag tror på att hitta ett långsiktigt tänk där målsättningen och motivationen istället finns med i vardagen, varje dag, för resten av ditt liv. Varför ska du sätta ett mål om du inte vill det tillräckligt mycket så att det naturligt följer dina rutiner och din vardag för alltid?

Som ni kanske förstår så har jag inte satt några mål för året som är bundna till året specifikt. Men däremot har jag tittat på resan jag har gjort hittills i livet och utifrån detta funderat på vad jag vill fortsätta att utveckla och arbeta med - både personligen och i min karriär.

MINA PRIORITERINGAR INFÖR DET NYA ÅRET

Vara mer i nuet
Besöka fler platser & resa
Tillåta mig att ha flera hem i olika städer
Lära känna fler människor
Personlig utveckling
Utveckla min karriär
Bättre rutiner i vardagen
Värdesätta min egen tid
Välja min omgivning med omsorg
Mer lycka & kärlek i livet

Jag har en stark känsla av att detta kommer bli ett riktigt bra år och en ny resa inför något spännande och nytt. Men vad som kommer att hända under året återstår att se, det är ju just det som är tjusningen med ett helt nytt, spännande och oskrivet kapitel i livet. Resan börjar här och nu, är ni med mig? 

Gillar

Kommentarer